Body-scan Wellanalyse

We worden niet van het ene op het andere moment ziek. Daar gaat een heel proces en veel tijd aan vooraf. Ons lichaam geeft al vroeg signalen af als er ergens in het lichaam iets niet goed gaat en ons lichaam uit balans dreigt te raken. Veel mensen zijn zich niet bewust van deze eerste signalen. De seintjes van het lichaam worden niet opgemerkt of genegeerd; ‘het gaat wel weer over’. Toch zijn deze kenmerken het begin van een ziekteproces. En hoe eerder je deze signalen opmerkt, hoe eerder je kunt ingrijpen. De GezondheidsScan in een bodyscan die vroegtijdige ziekteprocessen herkent, maar ook onderliggende oorzaken van klachten.

De WellAnalyse kijkt naar het functioneren van het gehele lichaam (en niet naar 1 onderdeel). Zo kun je bijvoorbeeld zien welke invloed voeding, medicijnen en leefgewoonten hebben op alle organen. Met het systeem is het zelfs mogelijk om beginnende en ernstige ziekteprocessen te herkennen.

De WellAnalyse is een Non-Lineair Systeem (NLS). Non-Lineaire Diagnostiek is een andere manier om te diagnosticeren dan we gewend zijn in de reguliere geneeskunde. Het houdt zich namelijk bezig met verbanden en oorzaken. Want wat is de reden dat we ziek worden?

Binnen 60 minuten informatie over gezondheid en ziekte

  • Wellanalyse is op dit moment 1 van de meest geavanceerde systemen om een energetische diagnose te stellen. Het wordt ook wel Non-Lineair Systeem (NLS) Diagnostiek genoemd. Met behulp van een koptelefoon worden miljarden frequenties het lichaam in gestuurd. Elk orgaan en iedere cel heeft zijn eigen unieke trillingen. De uitwisseling van informatie tussen het orgaan en de omgeving wordt in een grafiek op het scherm getoond.

    Wellanalyse diagnostiek is geen vervanging van een CT- of MRI-scan, het wordt gebruikt ter ondersteuning. De computermodellen geven een driedimensionaal beeld van de organen.

Binnen 60 minuten krijgt u informatie over:

  • •Het screent alle organen en functies in je lichaam zoals hart, bloedvaten, longen, nieren, blaas, maag, lever, darmen, geslachtsorganen, hersenen, hypofyse, hormonen en rug.
  • •Het herkent ziektebeelden, zoals ziekte van Lyme, hart en vaatziekten, etc.
  • •Het signaleert ziekteverwekkers als virussen, bacteriën of parasieten.
  • •Tekorten aan vitaminen, bijvoorbeeld vitamine B12?
  •  

Wanneer is deze gezondheidscheck goed voor jou?

  • Misschien loop je al jarenlang met klachten. Waarschijnlijk heb je doktoren gezien, misschien zelfs behandelingen in het ziekenhuis gehad. En misschien hebben sommige ingrepen wel even geholpen. Maar nooit is je probleem echt verholpen en belangrijker: je weet niet wat de oorzaak is van je klachten. Zeker dan, maar ook wanneer je nog geen dokter gezien hebt maar wel benieuwd bent naar de gezondheid van je lichaam, is het tijd om deze bodyscan te doen.

Wat gebeurd er met de uitslag?

Na het maken van de scan geven we advies. Wat kun je doen om gezond te worden en/of te blijven. Het is belangrijk om niet de symptomen te bestrijden, maar de onderliggende oorzaak aan te pakken. Ons advies is uitgebreid en vaak een combinatie van methodes. Zo kun je bijvoorbeeld baat hebben bij voedingsadvies maar ook nog bij een van onze behandelingen.

Met de onderstaande video over de Body-scan Wellanalyse krijg je een beeld van de meting in z’n werk gaat.