Tarieven en Vergoedingen

Tarieven

BehandelingTijdTarieven
Matrix-Kleurentherapie90 min.€135,- (vrijgesteld van btw)
Matrix-Kleurentherapie60 min.€90,- (vrijgesteld van btw)
Matrix-Kleurentherapie45 min.€60,- (vrijgesteld van btw)
Matrix-Kleurentherapie30 min.€45,- (vrijgesteld van btw)
Natuurgeneeskunde therapie90 min.€135,- (vrijgesteld van btw)
Natuurgeneeskunde therapie60 min.€90,- (vrijgesteld van btw)
Natuurgeneeskunde therapie45 min.€60,- (vrijgesteld van btw)
Natuurgeneeskunde therapie30 min.€45,- (vrijgesteld van btw)
Hypno-Psychotherapie90 min.€135,- (vrijgesteld van btw)
Hypno-Psychotherapie60 min.€90,- (vrijgesteld van btw)
Hypno-Psychotherapie45 min.€60,- (vrijgesteld van btw)
Hypno-Psychotherapie30 min.€45,- (vrijgesteld van btw)
*EMB-Bloedtest60 min.€225,- incl. btw
*Relax-massage60 min.€90,- incl. btw
*Relax-massage45 min.€60,- incl. btw
*Relax-massage30 min.€45,- incl. btw

Natuurgeneeskundige behandelingen worden door veel zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed als u aanvullend verzekerd bent. De volgende therapievormen kunnen worden geïntegreerd in een natuurgeneeskundige behandeling: matrix-kleurentherapie, bindweefselmassage, ritmische massage, cupping therapie, voedselintolerantietest, vitaliteitsscan Nilas en de bodyscan wellanalyse.

(*) Komen niet in aanmerking voor vergoeding vanuit de aanvullende verzekering.

Vergoedingen

Medi Balans is aangesloten bij beroepsvereniging VBAG (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze) en ingeschreven bij de RBCZ (Stichting HBO Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg). VBAG Therapeuten leveren een hoge kwaliteit aan zorg omdat ze HBO geschoold zijn en voldoen aan een groot aantal kwaliteitswaarborgen. Therapeuten beschikken over de benodigde kennis op het gebied van de reguliere geneeskunde. Hierdoor is het mogelijk dat behandelingen voor de mensen met een aanvullende verzekering worden vergoed. Deze gaan niet ten koste van de eigen bijdrage!

Medi Balans declareert niet rechtstreeks bij zorgverzekeraars. De betaling dient ter plekke contant of per pin te worden voldaan. U krijgt de factuur binnen 3 werkdagen digitaal in uw mailbox. Deze kunt u zelf als declaratie bij uw verzekeraar kunt indienen, mits u voor alternatieve zorg verzekerd bent (U bent altijd zelf verantwoordelijk voor het aanvragen bij uw zorgverzekeraar of behandelingen vergoed worden).

Bent u verhinderd en kunt u niet naar de afspraak komen?

Graag 48 uur van te voren de afspraak annuleren of verzetten. Het consult wordt anders alsnog voor 100% in rekening gebracht.

Extra informatie

Bij een klacht over een behandeling wordt eerst getracht dit met u te bespreken. Komen wij er samen niet uit dan kunt u op de volgende pagina meer informatie vinden: https://vbag.nl/consument/klachten-en-geschillen/